Metin Serezli son yolculuğuna uğurlandı

Akciğer kanseri tedavisi gören ve geçtiğimiz gün yaşamını yitiren Metin Serezli, son yolculuğuna uğurlandı.

Metin Serezli son yolculuğuna uğurlandı
Serezli için Teşvikiye Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Eşi Nevra Serezli ile oğulları Murat ve Selim Serezli cenaze töreni öncesinde, taziyeleri kabul etti.

Teşvikiye Camisi'ndeki törene, Mehmet Sevigen, Haldun Dormen, Tuncel Kurtiz, Ülkü Erakalın, Erdal Özyağcılar, İzzet Günay, Gülriz Sururi, Hamdi Alkan, Yılmaz Özdil, Bülent Kayabaş, Necla Uygur, Hıncal Uluç, Erol Evgin, Füsun Önal, Ayşe Kökçü, Ata Demirer, Dolunay Soysert, Billur Kalkavan, Nuri Alço'nun aralarında bulunduğu çok sayıda isim geldi.

Nevra Serezli, gazetecilere yaptığı açıklamada, Metin Serezli'nin çok seveni olduğunu, pazar gününden bu yana evlerinin “dolup taştığını” belirterek, “Hiç tahmin etmeyeceğim insanlar, sadece sanatçı değil herkes, kendi isteğiyle evimize geldi, anıları paylaştık” dedi.

Metin Serezli'nin herhangi bir salonda tören istememesini “Kendisini, sahnede tabutta görmek istemedi” şeklinde açıklayan Nevra Serezli, “Her dakika törenin alası oluyor. Kendini orada görmek istemedi. O kadar çok insan ilgi gösterdi ki... Devlet büyüklerimiz... Herkes arayıp anısını paylaştı” şeklinde konuştu.

NEREDEYSE DÜĞÜNE DE GEÇ GELECEKTİ

Taziye sırasında, tabutun geciktiğinin söylenmesi üzerine Nevra Serezli, “Neredeyse düğününe de geç kalacaktı” dedi.