Muhteşem Yüzyıl 86. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Muhteşem Yüzyıl, Saray entrikalarına yenilerinin ekleneceği ve dengelerin çok değişeceği Muhteşem Yüzyıl 86. Bölümü 13 Şubat Çarşamba akşamı milyonları Star TV ekranlarına kilitlemeye hazırlanıyor.

Muhteşem Yüzyıl 86. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Muhteşem Yüzyıl 86. Bölüm özeti:

Şehzade Mustafa tahta yürüyecek mi?

Bir yanda Şehzade Mustafa'nın tahta yürüdüğü haberi; diğer yanda Süleyman’ın ağır yaralı olduğu haberi saraya bomba gibi düşüyor. Hürrem, Mustafa' yı durdurmak için harekete geçiyor.

Şehzadeleri için endişe duyan Hürrem’e, Şah Sultan destek oluyor. Ancak ona güvenmeyen Hürrem, hayati bir karar veriyor. Ancak bu kararla birlikte Hürrem’in hayatı kabusa dönüyor. Ağır bir darbe alan Hürrem, düşmanlarına karşı meydan okuyor!

Saraya gelen haberlerle birlikte saraydaki dengeler aniden değişir. Hürrem bir yandan Süleyman’a ulaşmak isterken bir yandan da Mustafa’yı durdurmak niyetindedir. Hürrem tam anlamıyla kapana kısılmıştır. Bir karar vermek zorundadır. Ya şehzadelerinin kaderini Mustafa'nın ellerine terk edecektir. Ya da kendi oğlunu tahta çıkarıp, kaderlerini kendisi çizecektir.

Şah Sultan ise gelen haberlerle birlikte derhal harekete geçer. Hürrem’in yanında görünse de Mustafa’yı destekleyeceği aşikardır. Hürrem'e, şehzadeleri kendi sarayında saklamayı teklif eder. Hürrem ise ona zerre kadar güvenmiyordur.

Hürrem şehzadelerinin emniyetini sağladığını düşündüğü anda, gelen yeni bir haberle yıkılır. Bayezıd ve Cihangir kaçırılmıştır. Deliye dönen Hürrem, evlatlarının peşine düşer. Karşılaştığı manzarayla neye uğradığını şaşırır..

Ağır bir darbe alan Hürrem derin bir sessizliğe bürünür. Düşmanları zafer kazandıklarını düşünürken, Hürrem onları birbirlerine düşürecek bir sırrı ortaya çıkarır!