''Hükümet Kadın'' Filminin Özel Gösterimi Bursa'da Yapıldı

''Hükümet Kadın'' filminin özel gösterimi, Bursa'da yapıldı.

Cinetech Korupark Sinemaları'nda yapılan özel gösterimde, başrol oyuncuları Sermiyan Midyat, Demet Akbağ, Mahir İpek, Cezmi Baskın, Renan Bilek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, Ercan Kesal ve diğer oyuncular, seyircilerle bir araya geldi.

Filmin yönetmenliğini de yapan Midyat, gösterimden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, filme bir haftada beklenenin üzerinde ilgi olduğunu belirterek, ''Bekliyorduk ama bu kadar ilgi beklemiyorduk'' dedi.

Bir haftalık rakamların kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Midyat, ''İstediğiniz kadar kaliteli film yapın, haberler yapın, en etkili gazete fısıltı gazetesidir. İnsanlar, mutlu ayrılıp birbirlerine önerdikçe o çığ gibi büyüyor. Biz bir kartopu yuvarladık, seyirciler de teveccühleriyle filmi büyüttü'' diye konuştu.

Bu topraklarda, Müslüman'ın, Yezidi'nin, Kürt'ün, Süryani'nin, Arap'ın, Türk'ün yıllarca, hep bir arada yaşadığını ifade eden Midyat, ''Filmimiz, oksijen, karbondioksit, eğlence, şamata, barış ve kardeşlik içermektedir. Gıda boyası kullanılmamıştır. Komik yerde muhafaza ediniz'' diye konuştu.

Midyat, bir gazetecinin film hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu belirtmesi üzerine ise ''Yanlış film bence o. Bizim filme öyle bir dava açılamaz. Yanlış filme gitmiştir. Eğer öyle bir şey varsa ben İstanbul'a davet edebilirim kendisini, beraber izleyebiliriz'' dedi.

Filmin başrol oyuncularından Demet Akbağ da kardeşliği anlatan bir film yaptıklarını belirterek, ''İzleyicilerden bu yönde olumlu tepkiler alıyoruz. Filmi izlerken hem çok eğlendiklerini, hem de doğru mesajlar verildiğini söylüyorlar'' diye konuştu.

Oyuncular, daha sonra seyircilerle filmi izledi.

Muhabir: Semih Kır / Fikriye Susam Uyar

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA