Muğla'da Bazı Trafik Kazaları Mobese Tarafından Görüntülendi

Muğla'da bazı trafik kazaları, deprem, yangın anı ve yolun karşısına birdirbir oynayarak geçen öğrencilerin görüntüleri MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından basın mensupları ile paylaşılan görüntülerde, özellikle dikkatsizlik sonucu yaşanan kazalar yer aldı.

MOBESE tarafından kaydedilen görüntülerde, Aylin Karaca, Uğur Mumcu ve Sanayi Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçen ambulansların karıştığı kazalarda yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Akyol Pazarı önündeki ara sokaktan çıkan araçla hareket halindeki bir başka aracın kafa kafaya çarpışma anının kaydedildiği görüntüde, Aylin Karaca Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçen motosikletin bir otomobille çarpıştıktan sonra sürücünün kaldırımdaki levhalara çarparak yaralanma anı görülüyor.

Görüntülerde, Kötekli Gençlik Parkı, eski emniyet binası önü, Sanayi Kavşağı, Sınırsızlık Kavşağı, Şehitlik Kavşağı ve Yerkesik Kavşağı'nda dikkatsizlik sonucu yaşanan yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar da yer alıyor.

Adliye Kavşağı'ndaki bir halk otobüsünün sürücüsü olmadan hareket etmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

-Yolun karşısına birdirbir oynayarak geçiyorlar-

Sınırsızlık Meydanı'nda kırmızı ışıkta bekleyen araçların önünden birdirbir oynayarak yolun karşısına geçmeye çalışan öğrencilerin görüntüleri de ilgi çekti.

MOBESE kameraları tarafından Hasan Ercan Caddesi'nde bir apartmanın dördüncü katında çıkan yangın, saniye saniye görüntülendi.

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında meydana gelen bir depremde ise iş yerlerinde bulunan vatandaşlar ve iş yeri sahiplerinin kaçış anları da kameralar tarafından kaydedildi.
Kaynak: AA