Bozok Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Recep Şahingöz Atandı

Bozok Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Şahingöz, Yüksek Öğretim Kurulu tarafından Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na atandı.

Bozok Üniversitesi Fen-edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Recep Şahingöz Atandı
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na atanan Prof. Dr. Recep Şahingöz’ü makamında kabul edip yeni görevinde başarılar diledi.

Fen-Edebiyat Fakültesi'nin ilk kurulan üç fakülteden biri olduğuna dikkat çekerek Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’na ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. Recep Şahingöz ile birlikte Fen-Edebiyat Fakültesi'nin gelişimini sürdüreceğini söyledi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Şahingöz ise uzun yıllardır memleketi Yozgat’ta ve üniversitede çeşitli görevlerde hizmet ettiğini belirterek, “Artık daha ağır bir yükün ve sorumluluğun altına girmiş bulunuyorum. Fakülte olarak, amacımız kendi alanlarında nitelikli bilim adamları yetiştirmek, bilimin ve teknolojinin öncülüğünde öğrencilerimize beceri, tutum ve çağdaş değerler kazandırmaktır” dedi.

Bu hedefe ulaşmak adına var güçleriyle ekip ruhu içinde çalışacaklarını ifade eden Prof. Dr. Şahingöz, “Üniversitemizi geliştirmek adına elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA