Ali, Ayşe'yi Seviyor 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Müzmin bekar Kemal ve ondan daha bekar oğlu Ali’nin aşk maceralarının ekrana yansıtıldığı komedi dizisi Ali Ayşe’yi Seviyor, 6. Bölümüyle 3 Mart Pazar Fox TV’de!

Ali, Ayşe'yi Seviyor 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Ali Ayşe'yi Seviyor Dizisi 6. Bölüm özeti:

Kemal'in, Ayten için hazırladığı sinema gecesinden sonra Ahu ve Yakup çıldırır. Çıldırmalarının nedeni ise Kemal'den öğrendikleri yeni havadislerdir. Ayten ve Kemal en yakın zamanda evlenecek ve Ayten ailesiyle beraber Kemal'in evine yerleşecektir.

Ahu ve Yakup'u bir telaş alır. Ahu kararlıdır, Ayten'in evine gidilecek ve bir savaş ilan edilecektir. Ali ve Ayşe cephesinde tam bir umutsuzluk hakimdir. İkisi de birbirlerine sırılsıklam aşıktır fakat Ahu'nun Ayşe'ye söylediği yalan her şeyi mahvetmiştir.

Ali türlü türlü yollarla kendini affetttirmek için çaba sarfeder. Ali'nin tüm çabaları Ayşe'yi daha da çileden çıkarmaktadır. Ali'nin tek bir arzusu vardır o da kabahatini öğrenmek.

Ali son büyük kozunu oynamaya karar verir ve Ayşe'ye bir mektup yazar. Ali'nin yazdığı mektubun tüm satırları aşkla doludur. Ayşe mektubu okur ve bir karar verir. Ayşe'nin verdiği karar Ali'nin beklediği cevap olabilir mi?