Ali Ağaoğlu, 'Laz Rover'ı Satın Aldı

Otomobil tutkusu ve koleksiyonuyla tanınan Oflu iş adamı Ali Ağaoğlu, ‘Laz Rover'ı satın aldı.

1.5 ton ağırlığında ve saatte 120 kilometre hız yapan ‘Laz Rover', Ağaoğlu’nun garajındaki yerini aldı. Otomobili Beşköy beldesinin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı ve Trabzonlu mobilya ustası Mustafa Kaya getirdi.

Aracı Ağaoğlu Şirketler Grubu’na getiren Yahya Narmanlı, “Şimdi ben Trabzon Köprübaşında mobilya ustasıyım. Bu arabayı Beşköy beldesinin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı’nın siparişi üzerine tamamının maliyetini karşılamak üzere yaptık ve Trabzon Federasyonu’nun düzenlediği etkinliklere katıldı.

Etkinliklerde büyük ilgi gördük. İnsanlarımız hatta Avrupa’dan gelen insanlar da oldu. Şuanda gördüğünüz gibi Sayın Ali Ağaoğlu arabayı buraya getirmemizi istedi. Kendisinin garajında bizim yaptığımız bir arabanın bulunması büyük bir gurur kaynağı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Otomobilin özellikleri sorulan Namlı, “Arabayı bir arkadaşım ile beraber 2.5 ay gibi bir sürede tamamladım. 2000 CC, 105 beygir gücünde bir benzinli motoru var. Kaportası tamamen ahşap. Bunun dışında normal bir araçtan hiçbir farkı yoktur. Her türlü imkanlar mevcut. İnşallah bundan sonra daha iyi, daha güzel şeyler üretiriz” diye konuştu.

MUSTAFA KAYA: “ŞİMDİ AHŞAPTAN HELİKOPTER YAPMAYI PLANLIYORUM”

Namlı, ‘sırada ne var’ şeklindeki bir soruya ise “Şimdi ahşaptan helikopter yapmayı planlıyorum. Tabi bunun için yeterli desteği bulabilirsem” şeklinde konuştu.

Bu sırada söz alan Beşköy beldesinin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı ise “Vaat ettiğimiz ürünü yapmamız gerekiyor. Çünkü bizden farklı projeler istenecektir. Değerli kardeşim, yeteneği olan birisidir. Vaat ettiğimizi mutlaka yapmamız gerekmektedir” dedi.

Ali Ağaoğlu’nun otomobili 3 milyon dolara aldığı iddiaları sorulan Başkan Narmanlı, “Pazarlık söz konusu değil. Ağaoğlu hemşerim. Ağaoğlu gibi biri bizleri buraya davet etti ise biz kendisi ile para konusunu konuşmamız söz konusu olmaz. Çıkan haberleri bizde okuyoruz ama ağanın eli tutulmaz. Ben kendisinden herhangi bir parayı talep etmek için gelmiş değiliz. Biz bu bunun gururunu duyuyoruz” diye yanıtladı .
Kaynak: İHA