Salihli’nin Kitap Kurtları Ödüllendirildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen ödül töreninde 1 yıl içerisinde en çok kitap okuyan 36 öğrenci ve Toplam Kalite Yönetimi Projesi kapsamında dereceye giren okullar ödüllendirildi.

Salihli’nin Kitap Kurtları Ödüllendirildi
KİPA Aile Kulübü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ve Okuyan Okullar Projesi ödül törenine Salihli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Ercan, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Aşık, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Saim Türetken, projeye destek olan kurum ve kuruluşların temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Emin Ercan, “İki ödül törenini bir arada gerçekleştirmek için buradayız. Günümüzde ‘okuma özürlü’ olarak tabir edilen bir ortamda kitap okuyan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplam Kalite Yönetimi projesi kapsamında birinci olan Salihli Milli Egemenlik Ortaokulu ve ikinci olan Taytan İlköğretim Okulu’na ödülleri verildi.

Ödül töreninde Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Salim Ateş, ekip lideri Muslu Baldan, Taytan İlköğretim Okulu Müdürü Kamuran Kocatürk ve ekip lideri Murat Koç plaket aldı.

Manisa Valiliği’nin başlatmış olduğu Okullar Okuyor Projesi kapsamında Salihli’de bir yıl içerisinde en çok kitap okuyan 36 öğrenci ödüllendirildi. Ödül töreninde ayrıca, Salihli’de faaliyet gösteren ve 251 Bin Dev Öğrenci projesine destek veren KİPA Aile Kulübü, Ticaret ve Sanayi Odası, Özel Can Hastanesi, Yaman Plastik, Efsane Kuruyemiş, İlbey İnşaat, İş Bankası Salihli Şubesi, Özlem Yem, Dakik Unlu Mamülleri, Darmstadt A.Ş. ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA