'romantik Komedi Bekarlığa Veda 2' Filminin Galası Bursa’da Yapıldı

‘Romantik Komedi Bekarlığa Veda 2’ filminin galası Bursa’da yapıldı.

'romantik Komedi Bekarlığa Veda 2' Filminin Galası Bursa’da Yapıldı
' Romantik Komedi Bekarlığa Veda 2' filminin galası Bursa Kent Meydanı’nda yapılırken, filme çok sayıda davetli katıldı.

Gala öncesi Senarist Aslı Zengin, ‘Evliliğe giden yol’ adlı kitabını tanıttı. Hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Zengin, bol bol imza dağıttı.

Daha sonra filmin oyuncuları Sinem Kobal, Burcu Kara, Gökçe Özyol ve Gürgen Öz davetlilerin karşısına çıktı. Renkli görüntülerin yaşandığı gala gecesinde Kara ve Kobal, güzellikleri ile göz kamaştırdı. Kobal, geceye yeşil bir tuvaletle katılırken, Kara ise kırmızı işlemeli bir elbise ile galadaydı. Gösterim öncesi hep birlikte basına poz veren oyuncular, ilgiye teşekkür etti. Galada Bursalı oyuncu Burcu Kara'yı babası Ali annesi, Fatma ve kardeşi Başak Kara'da yalnız bırakmadı. Film öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncular, film hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Bursa’da olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten ünlü oyuncu Kobal, “Çok güzel izleyici kitlesi var. Burada olan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah filmimiz böyle izlenmeye devam eder. Bu sene çekilen bütün filmler çok güzel. Hepsini beğeniyorum. Bursa’ya gelince de ilk işimiz İskender yemek oldu. Filmi ailemle birlikte izleyeceğim için mutluyum” dedi.

Filmin ayrı bir heyecan olduğunu ifade eden Burcu Kara ise, “3. galayı Bursa’da yapıyoruz. Benim için en önemli olanı bu. Kendi memleketimde olduğum için çok mutluyum. Film birinci haftaya giriyor ve çok izleyici kitlesine ulaştı. İnşallah daha da ilerleyecek” diye konuştu.

Filmde keyif alarak çalıştığını söyleyen Gökçe Özyol, “Arkadaşlarla birlikte çalışmak çok keyifliydi. Böyle bir projenin içinde olduğum için çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Diğer filmlere göre daha farklı bir film olduğunun altını çizen Gürgen Öz, “Oyuncu yüzleri farklı. Güzel bir ekip oluşturduk. Seyirci için güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Her filmin yeri ayrı bizimkinin de öyle” şeklinde konuştu.

Oyuncular basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra, davetliler ile birlikte filmi izledi .
Kaynak: İHA