Köksal Açıklaması

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, ''AK Parti iktidarında yapılanları bugün burada anlatsak kitaplar dolusu cilt alır''dedi.

Keskin ilçesini ziyaret eden Köksal, partisinin ilçe başkanlığında vatandaşların sorunlarını dinledi, esnafı ziyaret ederek AK Parti'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Köksal, burada yaptığı konuşmada, Keskin ilçesinde yaşayan vatandaşların AK Parti'ye iktidar olduğu 2002 yılından bu yana büyük destek verdiğini belirterek, Keskin'e yapılan hizmetlerin süreceğini kaydetti.

Kırıkkale'nin hızla büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu ifade eden Köksal, şöyle konuştu:

''10 yıldır iktidar olan partimize hemşehrilerimiz gereken desteği vermiş olup 2002, 2007, 2011 yıllarında oyları vererek büyük bir destek vermiştir. Her dönem oyunu yükselten partimiz halkından aldığı emaneti koruyarak oyunu yükseltmeyi her defasında başarmıştır. Halkımıza bize olan güveninden dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti iktidarında yapılanları bugün burada anlatsak kitaplar dolusu cilt alır. Zaten yaptığımız çalışmalarımızdan dolayı halkımız bize oy veriyor. Bugün duble yollardan gelip geçen insanımız bize oy verse tek başına yine iktidar oluruz.''

Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı'da Keskin Belediyesine aktarılan 2 milyon lira ek para ile rahatlama sağlandığını belirterek, elektrik borcunu, işçilere olan 6 aylık maaş borcu ve piyasaya acil ödenmesi gereken borçları ödediklerini belirtti.

Yayıncı: Emrah Yaşar
Kaynak: AA