Gediz Ticaret Meslek Lisesi Voleybol Takımı Bölge Müsabakasında Grup Üçüncüsü Oldu

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Voleybol Takımı, Bilecik'te yapılan Voleybol Okullar Arası Genç Erkekler Bölge Elemelerinde grup üçüncüsü oldu.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Voleybol Takımı Bölge Müsabakasında Grup Üçüncüsü Oldu
Kütahya il birincisi olarak 12 Şubat-15 şubat 2013 tarihleri arasında Bilecik İl Merkezinde yapılan Voleybol Okullar Arası Genç Erkekler Bölge elemelerine katılan Gediz Ticaret Meslek Lisesi Voleybol Takımı, kura sonucu İstanbul il üçüncüsü Bayrampaşa Tuna Lisesi, Sakarya il birincisi Atatürk Teknik Lisesi ve Bolu il birincisi Gerede Anadolu Öğretmen Lisesi gibi güçlü takımların bulunduğu zorlu bir guruba düştü.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kırbıyık, oynadıkları üç karşılaşmada mücadeleden kopmadan Kütahya'yı en iyi şekilde temsil etmeyi başaran takımın, zorlu müsabakalar sonunda Bolu temsilcisi Gerede Anadolu Öğretmen Lisesi'ni 3-0 yenerken, Sakarya temsilcisi Atatürk Teknik Lisesi'ne 3-1, İstanbul temsilcisi Bayrampaşa Tuna Lisesi'ne ise 3-0 yenilerek müsabakaları grubunda üçüncü olarak tamamladığını söyledi.

Bu turnuvanın öğrencilerin tecrübe kazanması açısından çok faydalı olduğunu belirten Gediz Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kırbıyık, daha şimdiden önümüzdeki senenin hazırlıklarına başlayacaklarını ve seneye daha iddialı bir takımla Gediz'i en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Okul Aile Birliği Başkanı Halil Şengöz de, "Öğrencilerimiz, hem sportif açıdan hem de centilmenlik açısından çok güzel örnekler sunarak, ilimizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler. Okul Aile Birliği olarak öğrencilerimizin bu güzel başarısından büyük keyif aldık. Onların daima yanındayız" dedi.

Müdür Yardımcısı Mustafa Uluhan ise, "Öğrencilerimiz bu turnuva sayesinde Bilecik'in tarihi ve doğal güzelliklerini gezme görme fırsatını yakalamış oldular. Müsabakalardan arta kalan vakitte Bilecik Şeyh Edebali Türbesini, Söğüt İlçesi ve burada bulunan Ertuğrul Gazi Türbesini ve Söğüt Özü Barajını gezerek güzel vakit geçirdiler. Takım olma ve arkadaşlık adına çok güzel örnekler sergilediler. Bu sebeple takımımızda bulanan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Bayram Sarı, "Başta takımımızı, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Takım antrenörümüz Oğuz Akalan'ı ve Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Kırbıyık'ı başarılarından dolayı tebrik ederim" dedi.

Kaynak: İHA