Gönül Elçileri Tanıtım Toplantıları Devam Ediyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Sakarya’da devam eden, tanıtım toplantısı Sakarya Valisi Mustafa Büyük ’ün eşi Emine Hayriye Büyük’ün himayelerinde Pamukova ilçesinde 75. Yıl İlkokulu Toplantı Salonunda yapıldı.

Gönül Elçileri Tanıtım Toplantıları Devam Ediyor
Toplantıya Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, eşi Meftun Dursun, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce, İlçe kurum amirleri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde yürütülen ‘Gönül Elçileri Projesi’ni Pamukova halkı olarak gönülden sahiplenicileriyiz. 75 milyonluk büyük bir aile olan Türk Milletinin her çocuğu aile şefkati ve sevgisini hak etmektedir. Bu projeye verdiği desteklerden dolayı Sayın Valimizin eşi Emine Hayriye Büyük Hanımefendiye teşekkür ediyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce ise, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Gönül Elçileri Projesi’nin tanıtımı için buradayız. Bu projeyi ilimizde Sayın Valimizin Eşi Emine Hayriye Büyük Hanımefendinin himayelerinde ve desteklerinde yürütmekteyiz. Gönül Elçileri Projesi sadece Koruyucu Aile hizmet modelini kapsamıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak bütün dezavantajlı nüfus guruplarına, özürlü, yaşlı, şiddet mağduru kadın ve çocukları da kapsıyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Fatma Sarıoğlu, “Koruyucu Aile” ile ilgili slayt sunumunu gerçekleştirdi .
Kaynak: İHA