Kırşehir'de spor Salonunun İnşaatı Tamamlandı

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, merkez ve Akpınar ilçesinde 2 spor salonunun inşaatının tamamlandığını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezde 1500, Akpınar ilçesinde de 250 kişilik spor salonunun temizlik çalışmasının sürdüğünü, gelecek hafta sporcu kabul etmeye başlayacağını ifade etti.

Özellikle merkezdeki spor salonunun, Kırşehir'in uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak kapasitede olduğunu belirten Güneş, şöyle konuştu:

''Akpınar'da ve merkezde 2 tane spor salonu faaliyete geçiyor. Merkezdeki 1500 kişilik spor salonu önümüzdeki hafta faaliyete geçecek. Şu anda temizliği devam ediyor. İlimizin uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak kapasitede. Bazı branşlarımızı bu salonumuza kaydırarak, Aşık Paşa Salonumuza rahatlatmayı düşünüyoruz.''

Aşık Paşa Spor Salonu'nun, 1969 yılından buyana Kırşehir'e hizmet verdiğini anlatan Güneş, bu salonunun da faaliyetine devam edeceğini dile getirerek, hizmete girecek yeni spor salonu ile, 43 yıl sonra merkeze yeni bir salon kazandırılmış olacağını kaydetti.

Yayıncı: Abdullah Yıldız
Kaynak: AA