Chp’li Keskin Narlıdere’de Partililerle Buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP Narlıdere İlçe Örgütü’nün düzenlediği yemeğe katıldı.

Dostluk ve Dayanışma Yemeği’ne partililerin yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri Mehmet Ali Susam, Mustafa Moroğlu, Aytun Çıray, Hülya Güven, Erdal Aksünger, Musa Çam’ın yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve il yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Genel İş Sektereti Kani Beko ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

Keskin, yemekte yaptığı konuşmada, Türkiye’nin demokratik bir dirence ve yeni bir restorasyona ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Keskin, “Adalet mekanizması adaleti linç eden bir kuruma dönüşmüştür. Artık Türkiye’de basın 4. güç olmaktan çıkmış, siyasal iktidarın beklenti ve talepleri doğrultusunda kamuoyunu yönlendirmektedir. Böyle bir ülkede demokrasinden bahsedilemez. Türkiye hızlı bir şekilde polis devletine dönüşmüştür. Özellikle başbakan geride kalmış acıları kabuk bağlamış yaraları kaşıyarak insanların dikkatlerini başka yönlere çekerek hedef saptırmaya gayret sarf etmektedir. Sıkılmadan faşist olarak nitelemektedir. CHP Cumhuriyeti kuran bir partidir. CHP var olduğu sürece 30 Ağustosları da Cumhuriyetleri de 19 Mayıs’ları da kutlayacağız. Bizim işimiz yalnız oy peşinde koşmak değildir” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Ali Asker de, verdikleri birlik ve dayanışma yemeğiyle seçim startını başlattıklarını belirterek, “Narlıdere’deki başarımız genel seçimde, büyükşehir belediye seçimlerinde de ciddi oy oranı sağlıyor. Önümüzdeki seçimde minimum yüzde 75 oy oranıyla birinci olacağız. Bizim aynamız seçim sonuçları olacak. Bu ekip bunu başaracak ” dedi.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur da, “İlçe örgütü ve belediye başkanları kavga etmez. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımız da aynı duruşla her zaman ilçemizde yapılacak projelere büyük destek oluyorlar. U birlik beraberlik ve dayanışma ruhu CHP’yi hem yerelde hem genelde bir numara yapıyor. Yüzde 70’in üzerinde oy alacağız demiştik geçen seçimde. Bu seçimde yüzde yetmiş beş oy alacağız” dedi.

Kaynak: İHA