Melikgazi'den İldem'e Yeni Okul

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever Ramazan Büyükkılıç tarafından İldem Fatih Mahallesi'nde yaptırılmakta olan 32 derslikli okul inşaatının tamamlandığını bildirdi.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, inşaatına 29 Kasım 2012'de başlanılan 3 katlı okulda, 32 derslik, 3 laboratuvar, iki müzik sınıfı, kütüphane, öğretmen odası, kantin gibi her türlü donanımın bulunduğunu belirtti.

Melikgazi Belediyesi'nin eğitime ve öğretimciye verdiği önem ve değerin yapılan çalışmalar ile tescillendiğini hatırlatan Büyükkılıç, şunları kaydetti:
"Bir memleketin kalkınması için eğitimli insana ihtiyaç vardır. Devletini seven, çalışkan, dürüst, düşünen nesillerin yetişmesi için okulların önemi çok büyüktür. Geleceğe yatırım yapmak istiyorsak mutlaka eğitime ve eğitimciye yatırım yapmalıyız. Bilgili, bilinçli ve donanımlı her vatandaş ülke kalkınmasının temel taşı olmaktadır. Belediye olarak okullarda her türlü hizmeti ve yatırımı gerçekleştiriyoruz. Okulları hizmet verdiğimiz gibi okul binaları yaparak milli eğitimin hizmetine sunuyoruz. Okul ihtiyacı olan bölgelerde belediye olarak her türlü yatırıma hazırız. 32 derslikli okulumuz yarıyıl tatilinden sonra hizmete sunulacaktır."
Kaynak: AA