Balıkesir kendine geldi!

Karşıyaka'yı konuk eden Balıkesirspor ilk devresini 1-0 geride kapadığı mücadelede mükemmel bir dönüşe imza attı ve ikinci devre buldduğu gollerle sahadan 4-1 galip ayrıldı.

PTT 1. Lig'de, Balıkesirspor sahasında Karşıyaka'yı 4-1 yendi.

İlk devre Theodorus 'un golü ile konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.
Mücadelenin ikinci devresine çok hızlı başlayan Balıkesirspor, önceMuhammet 'in golü ile 49. dakikada beraberliği yakaladı ve ardından da 55 'te skoru 2-1 'e getirdi.
Baskılı oyununu devam ettiren ev sahibi ekipte61. Dakikada Ali ve 76 'da Karikari sahneye çıktı ve mücadele 4-1 Balıkesir üstünlüğü ile sonuçlandı.
reklam

Bu skorla Balıkesir puanını 31 'e yükseltirken, Karşıyaka 18 puanda kaldı.
İl Spor Güvenlik Kurulunun kararına rağmen bir grup Karşıyaka taraftarı, Balıkesirspor seyircisinin bulunduğu tribüne girerek takımlarını destekledi. Balıkesirspor ve Karşıyaka taraftarları, "Deplasman yasağı istemiyoruz" diye tezahürat yaptı.
Müsabaka öncesi rakiplerine tezahüratta bulunan iki takımın taraftarları, futbolcuları tribünün önüne çağırarak alkışladı. Karşıyaka taraftarları, maç bitiminde Balıkesirspor seyircisinin alkışları eşliğinde stattan ayrıldı.
İl Spor Güvenlik Kurulu, maça Karşıyaka taraftarlarının alınmamasını kararlaştırmıştı.

BALIKESİRSPOR: 4-KARŞIYAKA: 1
Stat: Atatürk
Hakemler: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Fevzi Demirhan

Balıkesirspor: Emrullah, Caner, İsmail, Rıza, Murat, Aykut (Dk. 46 Mustafa), Ertuğrul, Muhammet, Burak (Dk. 46 Ali), Lalawele (Dk. 67 Deniz), Karikari
Karşıyaka: David, Rıdvan (Dk. 77 Battal), Tayfun, Mehmet, Burak, Berkan, Mustafa, Hüseyin (Dk. 64 Ali), Erdi (Dk. 85 Umut), Ofoedu, Theodorus
Goller: Dk. 49 ve Dk. 55 (penaltıdan) Muhammet, Dk. 61 Ali, Dk. 76 Karikari (Balıkesirspor), Dk. 28 Theodorus (Karşıyaka)
Sarı kartlar: Dk. 27 Rıza, Dk. 86 Murat (Balıkesirspor), Dk. 12 Ofoedu, Dk. 15 Mehmet, Dk. 55 Tayfun, Dk. 75 Burak, Dk. 82 Berkan, Dk. 84 Battal (Karşıyaka)