Sarıveliler’de İçme Suyu Projesi

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, belediye olarak ilçenin içme suyu hattını yenileyeceklerini söyledi.

Sarıveliler’de İçme Suyu Projesi

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hayri Samur, ilçenin alt yapı sorunlarının çözümü konusunda da somut adımlar attıklarını vurguladı. Alt yapı alanında suyun temel bir yer tuttuğunu ve bu kapsamda içme suyu isale hattı değişimine çok önem verdiklerinin altını çizen Samur, Sarıveliler halkına içme suyu isale hatları, şebekeler ve depolarının tamamının yenileneceği müjdesini vermek istediğini belirtti.

Amacının tüm ilçenin içme suyu altyapısını yenilemek olduğunu ifade eden Samur, “Bu kapsamda yeni içme suyu isale hatları, depolar, şebekeler, maslaklar ve yangın vanaları proje çalışmalarını tamamladık. 50 bin nüfus öngörerek projenin tamamlanması ile Sarıveliler 50 yıl gibi çok uzun bir süre içme suyu ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamayacak. Şebekeye, yeterli ve düzenli sabit basınç ile içme suyu verilecektir" diye konuştu.

Bu konuda çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Samur, projenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek bu önemli projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA