Nazlı Ilıcak ile Nagehan Alçı arasında gergin anlar

Dört Bir Taraf programının yorumcuları Negahan Alçı ile Nazlı Ilıcak arasında gergin anlar yaşandı.

Nazlı Ilıcak ile Nagehan Alçı arasında gergin anlar
Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel, Altan Öymen ve Nagehan Alçı'nın gündemi değerlendirdiği Dört Bir Taraf programına Ilıcak ile Alçı'nın kavgası damgasını vurdu.

Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı meselesinin tartışıldığı sırada Negahan Alçı ile Nazlı Ilıcak arasında gergin anlar yaşandı.

Konuyla ilgili yorumlarda bulunan Nazlı Ilıcak, araya giren Alçı'ya 'Bir dakika sus' diye çıkıştı.

Alçı'nın sözlerine üzerine ise Ilıcak, 'Ne kadar zorluyorsun bunu cemaate bağlamak için' dedi.

'BU YAPTIĞINIZ AHLAKİ DEĞİL'

'Ben hiç bir şeye bağlamıyorum. Bu yaptığınızı ahlaki bulmuyorum kusura bakmayın' diye Ilıcak'a tepki gösteren Nagehan Alçı da, 'Ağzımdan hiç cemaat kelimesi çıktı mı? Hanefi Avcı'nın durumuyla ilgili kafamda soru işaretleri var diyorum. Ben bunu hiç bir yere bağlamıyorum. Siz beni hedef göstermek ister gibi diyorsunuz ki; cemaate bağlıyorsun. Benim ağzımdan öyle bir şey mi çıktı?' şeklinde konuştu.

'BİR KADINLA OTELDE BERABER OLMUŞ'

Buna karşılık Nazlı Ilıcak da, 'Ben hedef göstermiyorum. İşi zorlaştırıyorsun. O kişi bir otelde bir kadınla beraber olmuş; beni zorla söylettin ve bunun faturasını da bir şirket ödemiş. Şirketin faturası da ellerinde. Onlar da Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na sunmuşlar. Onlar da kınama cezası vermiş. Şimdi konu genelkurula intikal etmiş. Yani şirket tarafından ödenmiş bir fatura var. Şimdi sen bunu zorla söyleterek adamın bu şekilde deşifre olmasına da yol açıyorsun' diye konuştu. BEYAZ GAZETE