Kırıkkale'deki Zincirleme Trafik Kazası

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Balışeyh ilçesindeki zincirleme trafik kazasında yaralanan Akçakent ilçesi Kaymakamı Remzi Demir'i hastanede ziyaret etti

Çakacak, Kırıkkale Vali Vekili Rıfat Ata, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geldi.
Çakacak, Ortopedi Servisi'nde tedavi gören Kaymakam Demir'i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Vali Çakacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaymakam Demir'in sadece kolunda kırık bulunduğunu söyledi.

Koldaki kırık için bir ameliyat yapılacağını ifade eden Vali Çakacak, şöyle konuştu:
"Meslektaşımıza geçmiş olsun diyoruz. Netice itibariyle trafik kazası, Allah bu kadarı ile bıraksın diyoruz. Bu vesile ile ilgilerinden dolayı Kırıkkale Vali Vekili Rıfat Ata başta olmak üzere, İl Emniyet Müdürü ve Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meriç Çırpar ise Demir'in sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri verdi:
"Kaymakam bey ucuz atlatmış görünüyor, kol kemiğinde bir kırığı var. Çoğu zaman biz bu kırıkları alçı ile tedavi edebiliyoruz ama ekleme çok yakın, hareketli bölgede olduğu için ameliyat etmemizin çok daha erken rehabilitasyonuna, görevi başına dönmesini sağlayacağını düşündük. Bir sinir yaralanması riski var, kırık anında olmamış, ameliyat sırasında da siniri koruyarak, sorunsuz bir cerrahi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık, yarın inşallah bir aksilik çıkmazsa Kaymakam beyin ameliyatını yapacağız."
Kaymakam Remzi Demir ise kazayı hatırlamadığını belirterek, daha ciddi bir yaralanmanın olabileceğini ancak küçük bir kırıkla kazayı atlattığını bildirdi.
- Olay
Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesindeki zincirleme trafik kazasında, aralarında Kırşehir'in Akçakent ilçesi Kaymakamı Remzi Demir'in de bulunduğu 5 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA