Tatar Ramazan 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarında her Pazar Tatar Ramazan fırtınası esmeye devam ediyor. Tatar Ramazan 21. Bölümüyle 8 Aralık Pazar akşamı seyirciyle buluşuyor.

Tatar Ramazan 21. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Tatar Ramazan Dizisi 21. Bölüm özeti:

Sabri, kurduğu tuzağa kendisi düşmüştür. Ramazan ve arkadaşları, Sabri'nin kaçmaya çalışan adamlarının peşine düşerler. Bu adamların, kimliklerini birer maskeyle gizlemeye çalışan Çavuş ve Akseli olduğunu fark ettiklerindeyse çok geçtir.

Çavuş yine ellerinden kaçmıştır ama Ramazan artık bilir ki Beyefendi onun ezeli düşmanını da kendi tarafına çekmiştir. Ayşe, hasta yatağında çaresiz yatmakta olan Ebru'yu öldürmek üzereyken odaya Sabiha girer.

Gördükleri karşısında dehşete düşen Sabiha, Ayşe'yi hastaneden ve hayatlarından kovar. Beyefendi'nin adamları, Sabri'yi koruyamadıkları için Çavuş ve Akseli'yi cezalandırırlar. Zamanının daraldığını anlayan Çavuş, Ayşe'nin ona olan borcunu ödemesini ister ve Ayşe'yi kaçırır.

Çavuş'un elinden güçlükle kurtulan Ayşe'nin tek çaresi, Ramazan'dan yardım istemektir. Ramazan için baş düşmanıyla hesaplaşma vakti gelmiştir. Ramazan, Çavuş'un hesabını kesmek için karşısına dikilir.