Ak Partili Adnan Yılmaz, Göçmenlere Seslendi

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Yılmaz, Çiğli’de yaşayan göçmenlerin sorunlarına değindi.

Ak Partili Adnan Yılmaz, Göçmenlere Seslendi
Çiğli Belediyesi'nin göçmenlere gereken önemi vermediğini iddia eden Yılmaz, "Göçmenleri dolgu malzemesi olarak görüyorlar" dedi.


"Çiğli’de göçmenleri kimse dolgu malzemesi olarak görmesin." şeklinde konuşan Yılmaz, Çiğli'de göçmen vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde ve çalışmalarda almış olduğu izlenimleri aktararak, "Çiğli’de yaşayan göçmenler belediyedeki adaletsiz paylaşımdan hiçbir zaman faydalandırılmamışlardır. Çiğli Belediyesi'nde memurluk kadrosuna alınanların içerisinde bir tane göçmen girememiştir. Birçok yerde de göçmenleri gereksiz işlerde kullanarak arka plana atmışlardır. Bu yapmış oldukları adaletsiz paylaşımdan, bir aileden beş kişinin çalıştığı bir belediyede göçmen nufüsuna hitap eden kişi sayısı çok azdır. Bu da beni derinden üzmektedir." dedi.

“OYLARINIZA SAHİP ÇIKIN”
Çiğli’de yaşayan göçmen vatandaşlara ve tüm bölge halkına seslenen Yılmaz, şöyle konuştu: "Sizden oy istemeye geldiklerinde, verecek olduğunuz oylarınıza sahip çıkmanızı istiyorum. Çiğli Belediyesi ne hizmet getirdi. Ne kadar insan çalışıyor. Bunlara dikkat etmek ve değerlendirmek gerekmektedir. Tüm bölge insanlarının sosyal alanda bütünleşmesi lazım. Sosyal çalışmalarınızı en üst seviyede parti ayırmaksızın yaparak ve çevresindeki insanları bu doğrultuda yönlendirmeniz yerel seçimlerde çok önemlidir. Bizim buradaki amacımız adaletli paylaşım yapmaktır."
“İDEOLOJİ DEĞİL HİZMETE BAKIN”
“Görüyorum ki, CHP sadece seçimden seçime yalanla yanlışla insanları farklı yönlere götürüp arkadan gelen nesle hiçbir duyarlılık göstermiyor." diyen Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Sadece oy avcılığıyla yapılmış bir çalışma sergiliyorlar. Kapınızı çalan hangi parti olursa olsun, yapacağı çalışmaları mutlaka dikkate alın. Yerel seçimlerde parti gözetmeksizin alacağınız hizmetlere bakmanız lazım. Nasıl namusunuza sahip çıkıyorsanız oylarınıza da sahip çıkmalısınız. Birçok mahallemizde insanlarımız sıkıntılar içerisinde yaşıyor. Bir çok insan mağdur olmuş. Bu da bizi üzüyor. İdeoloji değil artık hizmete bakılması gerekiyor. Artık bu duruma 'dur' deme zamanı geldi. Mahallelerinize hizmet istiyorsanız, bu belediyenin artık değişmesi gerekiyor. Çiğli’nin AK ellere geçmesi gerekiyor.”
Kaynak: İHA