Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim'deki Önlemleri Denetledi

İstanbul'un yeni Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim'de yılbaşı önlemlerini denetledi.

Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim'deki Önlemleri Denetledi
Polislerin yeni yılını kutlayan Altınok, "Ben de İstanbul'da okudum. O zamanlar ben de Taksim'e yılbaşı için geliyordum. 30 sene sonra gelmek yine nasipmiş" dedi.


İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim Meydanı'na gelerek yılbaşı önlemlerini bizzat denetledi. Görevli çevik kuvvet ekiplerinin yeni yılını kutlayan Altınok, bir süre polis memurlarıyla sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Altınok, "Tüm İstanbul halkının yeni yılını kutluyoruz. Taksim'de yeni yılı kutlamak isteyen hemşehrilerimizin güvenlik içerisinde iyi bir gece geçirmesi için tedbirlerimizi aldık. Yeni yıla güzellikle, mutlulukla, neşeyle girmeleri için arkadaşlarımız en iyi tedbirleri aldılar. Ben de arkadaşlarımızın yanına geldim hem polis arkadaşlarımızın yeni yılını kutlayayım, hem de buradaki hemşehrilerimizin yeni yılını kutlayalım diye geldim. 2014 yılının sağlık huzur mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Kendisinin de İstanbul'da okuduğunu anlatan Altınok, "1980'li yılları biliyorum. O zamanlar ben de Taksim'e yılbaşlarında geliyorum. 30 sene sonra gelmek yine nasipmiş. Herhalde benim için de güzel bir yılbaşı olacak" diye konuştu.

Yılbaşında önceki yıldaki gibi önlemleri alındığını söyleyen Altınok, "İstanbul halkının huzuru için ne gerekiyorsa yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA