Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında golf oynadı

İlahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında golf oynadı.

Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında golf oynadı
İlahiyatçı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk canlı yayında golf oynadı.

Beyaz TV'de Diş Hekimi İlker Erdoğan'ın sunduğu Gülümse Türkiye programına konuk olan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, golf oynamayı denedi.

Erdoğan'ın, 'Hocam ben golf oynuyorum. Acayip de keyif alıyorum' sözleri üzerine Öztürk, 'Hiç anladığım bir iş değil' dedi.

'O zaman ilk denememizi yapalım mı?' diye soran İlker Erdoğan'a Yaşar Nuri Öztürk, 'Sen zaten bir çok şeyi yaptırdın bana, bunu da ayapalım. Hayatımda o golf sopasını elime alma şansım hiç olmadı' karşılığını verdi.

Canlı yayında golf oynamayı deneyen Öztürk'e Erdoğan, 'Harika, çok güzel' yorumunu yaptı.

"CÜBBELİ'YE BİNDİRMEDİM"

Cübbeli Ahmet Hoca ile ilgili konuya da değinen Yaşar Nuri Öztürk, "Onunla bir talihsizlik yaşadık. Bir yanlış anlama var. Ben hep Cübbeli Ahmet Hoca'yı takdir ettim. O ekibi, o grubu, o cemaati takdir ettim.Çünkü onlar dışarı bağımlı değildir, millidirler. O taraflarını biliyorum ve çok takdir ediyorum. O bakımdan hep övücü şeyler söyledim. Fakat bu gazeteciler 'Yaşar Nuri Hoca Cübbeli'ye bindirdi' diye haber yaptılar. Niye bindirmişim? Onlar demişler ki; 'Yaşar Nuri Öztürk'ün namaz kıldığını hiç görmedik.' Cübbeli böyle bir şey söylemedi. Benim o lafı eleştirmek için kullandığım ağır ifadeler de asla Cübbeli'ye yönelik değil" açıklamalarında bulundu.

"Cübbeli keyifli bir adam, milli bir adam" diyen Öztürk, "Aramızda fıki yönden farklı görüşler var, olsun kıyamet kopmamış. Ben Cübbeli'ye bindirmedim. Cübbeli sevdiğim bir adam, rahatsız etmek istemedim bir adam ve aleyhinde hiç bir şey söylemediğim bir adam" ifadelerini kullandı.

İlker Erdoğan, Yaşar Nuri Öztürk'e Cübbeli Ahmet Hoca'nın golf denemesini de izlettirdi.  BEYAZ GAZETE