Medcezir 15. bölüm Tek Parça Full ve HD İzle

Medcezir Son Bölüm İzle, Medcezir 15. Bölüm İzle, Medcezir Star TV Full ve HD tek parça izle.

Medcezir 15. bölüm Tek Parça Full ve HD İzle
Medcezir 15. Bölüm İzle, Medcezir Son Bölüm İzle, Star TV Medcezir Full ve HD tek part izlemek için Aşağıda ki linke tıklayınız.

Medcezir 15. Bölüm Full ve HD İzlemek İçin Tıklayın »»

Yaman'ın Romantik Sürprizi İşe Yarıyor
Yaman'ın romantik sürprizi, Mira'yı Yaman'a bir adım daha yaklaştırır... Yaman, bugüne kadar tanıdığı bütün erkeklerden çok farklıdır. Mert'le geçirdikleri gece Eylül'e aşkın yepyeni bir yüzünü gösterir. Eylül de o gece kalbini usulca Mert'in ellerine bırakır.

Selim ve Ender'i Sürpriz Bekliyor
Selim'le Ender habersiz geldikleri için mahcup, sessizce evden ayrılırlar, doğruca şirkete giderler ve Asım Şekip Kaya'nın kendilerine açtığı savaşa hazırlıksız yakalanırlar...

Kenan'a Sürpriz Ziyaretçi
Kenan'ın hapishanedeki ziyaretçisinin bıraktığı emanet Yaman'ın eline ulaşır... Fakat Kenan, ziyaretçisinden kimseye söz etmez... Olayları dışardan takip eden Selim, Yaman'ın ilk kez ondan bir şey sakladığına şahit olacaktır.

Leyla Mira ve Yaman Arasında Kara Kedicilik Oynuyor
Öte yandan eski sevgilisinin hala Yaman'la ilgilendiğini fark eden Mira, Yaman'la Leyla arasındaki ilişkiyi daha çok sorgulamaya ve merak etmeye başlar. Bu süreç, Mira'nın şahit olduğu olaylara bakış açısını değiştir. Yaman ise Mira'ya yılbaşında özel bir hediye verebilmek için deli gibi çalışırken, ilişkilerindeki huzursuzluğu gözden kaçırır.

Yaman Söylediği Yalanın Pençesinde
Yalan Mira'nın mayınlı bölgesidir. Yaman farkında olmadan bu alana girdiğinde, Mira'yla ilişkisindeki ilk büyük sınavı verecektir.

Yayın Günü: 27 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.00