Hizmetleri anlatarak veda etti

Görevi Lütfi Elvan'a bırakan Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım bakanlığındaki devir teslim töreninde görevi süresinde yapılan hizmetleri anlattı.

Hizmetleri anlatarak veda etti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım bakanlığındaki devir teslim töreninde konuştu.

Yıldırım, uçağı insanların hayalinden çıkardıklarını herkesin hizmetine açtıklarını bununla birlikte Marmaray gibi bir projeyi gerçekleştirdiklerini Hızlı trende önemli adımlar attıklarını yarın da Başbakan Erdoğan ile birlikte Eskişehir İstanbul hızlı treninin test sürüşünü yarın yapacaklarını açıkladı.

Binali Yıldırım denizciliği, kara yolunu, iletişimi çok farklı noktaya getirdiklerini belirtirken 100 bin dolayında ulaştırma ordusu olduğunu ve halkın yüzünü ağrıtacak çalışmalar yaptıklarını, ekibin birbirinin kuyusunu kazan değil, samimi birbirine destek olan bir ekip olduğunu söyledi.

"Sayın Başbakan bize güvendi yolumuzu açtı, zor zamanımızda hep yanımızda oldu, biz de ondan aldığımız güçle bu hizmetleri ve mutluluğu gururu milletimize yaşattık. Ülkemizin güven istikrarı neleri yapmaya kadir olğumuzu 11 yılda bize gösterdi. Osmanlı döneminden bugüne kadar hayal edilen, yarım yüzyıldır ihmal edilen demir yollarını ayağa kaldıran bu ekiple birlikte yer alma konumum oldu.

Sayın başbakanın güveni ile İzmir Büyükşehir'e aday oldum. Tüm arkadaşlarımla 11 yıllık başarı öykümüzü İzmir'e taşımak bize nasip olur diliyorum".