Başsoy Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, basın mensupları ile bir araya gelerek, Erzincan’da yapılması gereken projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Başsoy Gazetecilerle Buluştu

Düzenlenen kahvaltı programına, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy’un yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şireci teşkilat üyelerinin yanı sıra Erzincan Gazeteciler Cemiyeti(EGC) Başkanı Recep Demirci, ile yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.

EGC Başkanı Recep Demirci’nin davetten dolayı Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy’a teşekkür etmesinin ardından konuşan Başsoy Ak Parti Genel Merkezi tarafından, 1 Ekim tarihi itibariyle başlatılan,seçim süreci hızla devam ettiğini ifade ederek; “1 Aralık itibariyle de 81 ilin il belediye başkanları açıklandı. Şuan itibariyle de 81 ilin belediye başkan adayları neticelenmiş oldu. Bizde Ak Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı olarak Sayın Başbakanımız tarafından görevlendirildik ve seçim çalışmalarımıza başladık. Bu kapsam içerisinde de Erzincan’da bulunan her kesimi ziyaret ederek hemşerilerimizin görüş ve düşüncelerini alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Erzincan gerçekten Doğu’nun çok modern bir kent bu kentimizi daha modern bir hale getirmek, 2023 vizyonuna hazırlamak için elimizden gelen tüm gayretle çalışacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz Ak Parti olarak, Ak kadro olarak, bunu yapma gücüne ve dirayetine sahibiz. Biz gerçekten kendim bizzat arkadaşlarımız ile birlikte 5 yıldır Ak Parti kadrolarının en alt kademesinden il başkanlığına kadar görev yapmış bir kardeşinizim, Erzincan’da doğduk, büyüdük, Erzincan’da yaşıyoruz ve nasip olursa Erzincan’da öleceğiz. Erzincan’a neler yapabiliriz hesabını hep birlikle, eşimizle, dostumuzla, komşumuzla tüm hemşerilerimiz ile birlikte yapıyoruz. Bu aşamadan sonra bizim önem verdiğimiz bir konu var Erzincan’da birlik ve beraberliğimizi hep birlikte en üst seviyede tutacağız. Daha sonra projelerdir, yatırımlardır, bu konuları güçlü iktidarımızla, milletimizle birlikte yapma gücüne sahibiz. Biz Erzincan’da gerçekten Erzincan’ın hizmetkarlığına talibiz. Bunu gerçekten kiminle yapacağız derseniz. Öncelikle çok güçlü bir dünya liderimiz var. Bugün herkesin kıskandığı ve üzerinde çeşitli oyunlar oynanan bir liderimiz var. Bu liderimizin öncülüğünde hem siyaseti hem genel siyaseti çok iyi bilen Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Kabinemizde çok önemli değerli bakanlarımız var ama bizim Erzincan’ımızın yetiştirdiği, bakanımız Binali Yıldırım var onun çok desteklerini alacağız. Sayın Milletvekilimizin desteklerini, önceki belediye başkanlarımızdan Mehmet Buyruk ve şimdiki belediye başkanımız Yüksel Çakır’ın desteklerini alacağız ve katılımcı bir anlayış ile şehrimizi yöneteceğiz. Biz bu bağlamda basın mensuplarımız ile bir araya geldik bir araya gelmemizin en önemlisi şehrimizin genel projelerini birlikte kuracağız. Genel problemlerini birlikte halledeceğiz. Biz bunu çok önemsiyoruz tüm hemşerilerimizi şehrin yönetimine katılmasını sağlayacağız. Bunu sivil toplum kuruluşları, basın mensuplarımız, muhtarlarımız olsun bu şekilde bir çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Şayet 1 Nisan itibariyle bu görev bize tevdi edildiği takdirde gecemizi, gündüzümüze katıp Erzincan’ı Doğu’nun başkenti, doğunun modern kenti yapmak için gece gündüz çalışıp bunu başaracağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA