Artık Çocuklar Doktorlardan Korkmayacak

Koru Hastanesi, çocukların hastane ve doktor korkularını yenmeleri için “Benim hastanem, benim doktorum” konulu resim yarışmasını başlattı.

Artık Çocuklar Doktorlardan Korkmayacak
“Hayatınızı güzelleştiren hastane” sloganıyla yola çıkan Koru Hastanesi, hem çocukların gönlünü fethedecek hem de birçok projede unutulan minikleri ödülleriyle mutlu edecek.
Koru Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Hasan Biri, Balgat Özel Koru Hastanesi, Sincan Özel Koru Hastanesi ve son olarak önümüzdeki günlerde hizmete açılacak Çukurambar Özel Koru Hastanesi’yle birlikte bugüne kadar kendilerine ilke olarak belirledikleri “sağlıkta güvenilir, kaliteli ve şeffaf hizmet" anlayışıyla sadece yurt içi hastalarına değil; yurtdışından gelen hastalara da hizmet vereceklerini ve bu nokta da yediden yetmişe tüm yaş gruplarına aynı özen ve önemi gösterdiklerini, 6-9 yaş arası çocuklar için başlattıkları resim yarışmasıyla miniklerin doktor ve hastane korkularını yenmelerini sağlayarak sağlıklı nesiller yetişmesini hedeflediklerini belirtti.

Çocukların resimlerini evlerinde veya okullarında çizerek kendilerine ulaştırabileceğini ifade eden Prof.Dr. Biri, miniklerin çizdikleri resimleri mail yoluyla “benimhastanembenimdoktorum@koruhastanesi.com” adresine gönderebileceklerini söyledi.

İnternetten resmini gönderecek olan çocukların adı soyadı, okulu, ev adresi, ebeveyn adı soyadı ve telefon numarasını belirterek başvuru yapması gerektiğini kaydeden Biri, 23 Aralık’ta başlayan “Benim Hastanem, benim doktorum” resim yarışması 1 Şubat’a kadar sürecek. Yarışmaya katılarak dereceye girecek çocuklarımıza hediyelerimiz olacak. Çocuklarımızın içindeki yeteneği ortaya çıkarırken onların hayallerindeki doktor ve hastaneyi de öğrenerek onların bu korkularını yenmeleri için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA