Kızılay Öğrencileri Giydiriyor

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesi Dursunbey yatılı bölge ilkokulunda öğrenim gören 283 öğrenciye kışlık giyecek yardımı yaptı.

Kızılay Öğrencileri Giydiriyor

Kızılay Şubesi Balıkesir bölgesinde bulunan yatılı okullardaki toplam 2 bin 15 öğrenciye Kızılay aracılığı ile giysi yardımında bulunacak. Bu kapsamda dün Dursunbey 125. İMKB Yatılı Bölge Ortaokuluna gelen Kızılay Balıkesir Şube Başkanlığı yetkilileri okuldaki 283 öğrenciye üzerinde isimlerin yazılı olduğu poşetleri dağıttı.

Kızılay yetkilisi Süleyman Kara, özel bir firmanın Kızılay aracılığı ile dağıttığı bu giyim yardımının her yıl düzenli olarak yapılacağını, önümüzdeki yıl 2 bin 15 olan giyecek yardımı sayısının 5 bin civarına çıkarılmasını hedeflediklerini söyledi.

Yardım poşetlerinin her birinde kazak, tişört, yazlık ve kışlık pantolonlar olduğu belirtildi. Ayrıca ayakkabı yardımında da bulunulacağını hatırlatan Süleyman Kara önümüzdeki haftalarda kışlık ayakkabıların öğrencilere verileceğini bildirdi. Giysi poşetlerini Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümin Bayır, okul müdürü İlhami Tülek, Kızılay Dursunbey Şube Başkanı Bahaddin Şad, Kızılay Balıkesir şube müdürü Süleyman Kara dağıtırken öğrenciler giysiler için Türk Kızılay'ına teşekkür ettiler.

Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümin Bayır da Türk Kızılay'ına teşekkür ederek bu yardımların Dursunbey’e gelmesine vesile olan şube müdürü Süleyman Kara ve Bahaddin Şad’a milli eğitim camiası adına teşekkür etti. Poşetlerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansırken dağıtım törenin ardından öğrenciler ile Kızılay yetkilileri toplu fotoğraf çekildi.
Kaynak: İHA