Karadayı 51. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karadayı, ATV ekranlarında her bölümüyle konusu, oyuncularının performansı ve etkileyici müzikleriyle seyirciden tam not almayı başarıyor. Karadayı’nın 23 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek 51. Bölümü şimdiden büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı.

Karadayı 51. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karadayı bir önceki bölümde; Mahir ve Feride'nin bir kafede görüştüklerini öğrenen Mehmet Saim deliye döner. Feride, Mahir'e Yasin'le konuştugunu söyleyerek Mahir'i ikna etmeye çalışsa da Mahir öfkeden deliye döner.

Mahir, atölyede çalılştığı esnada Feride gelir ve bekledikleri otopsi sonuçlarının geldigi müjdesini verir. Fakat otopsi sonucunu okuduklarında Mahir'in tüm hayalleri yıkılmıştır. Uzun zamandır peşini kovaladıkları delilden bir netice çıkmadığını öğrenince, babası için bütün umudunu yitirmiştir. Zira Turgut'u da bulamamaktadırlar.

Karadayı 51. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Feride ve Mahir'i birlikte gören Mehmet Saim, Turgut'un kaçması için yardım etmekten vazgeçer... Çünkü aklında yepyeni bir plan vardır artık... Turgut ile sahilde buluşan Mehmet Saim, Turgut'a yurtdışına çıkmayacağını söyler. Turgut ise Mehmet Saim'e 'Yakalanır da mahkeme kürsününe çıkarsam idamla yargılarlar beni şunu bilin ki giderken sizi de yanımda götürmezsem namerdim' diye tehdit eder. Mehmet Saim ise Turgut'a 'Gizli bir yerde saklıyacağını ve yanlız Yılan Berdan'ın dışında kimseyle görüşmeyeceğini' söyleyerek daha ileri dönemlerde Turgut'a daha iyi gelecek sunacağının vaadinde bulunur. Fakat bunun içinde tek bir şartı vardır. Feride'nin Mahir'den nerfret edeceği bir plan kurmasını ister.

Mahir ve Feride Nazif Kara davası için hala mücadele etmektedir. Feride'nin bu azmi karşısında Mahir de Turgut'u yakalamak için mahkemeye gidemeyecektir.

Nazif Kara'nın mahkeme günü gelmiştir. Mahkemede Hakime hanım Feride, Nazif Kara'ya 'Dosya karara bağlanmadan önce sizin eklemek istediğininz bir husus varmı?' sorusuna karşılık 'Ben suçsuzum hakime hanım, Süleyman Yılmaz'ı ben öldürmedim' diye cevap verir. Feride, mahkeme günü Nazif Kara davası için hala mücadele etmektedir. Feride'nin Nazif Kara için verdiği karar tüm aiyedi sevinçe boğar. Feride'nin bu azmi karşısında Mahir de Turgut'u yakalamak için beklemeye başlar ve Turgut'un geldigini gören Mahir, Turgut'u yakalamak için harekete geçer.

Feride, Nazif Kara hakkında beraat kararı verirken Mahir de Turgut'u yakalamak için beklemeye başlar.. Turgut da bundan habersiz Mahir'e adım adım yaklaşmaktadır. Karadayı 50. bölümün sonunda Turgut'la Mahir karşı karşıya gelir.

Karadayı 51. bölüm özeti:
Mahir en büyük düşmanı Turgut'la karşı karşıyadır sonunda. Mahir Kara, Turgut'a Bütün acılarının hesabını sorup, her türlü cezayı verebilecek haldedir. Yaşadığı büyük kayıplara rağmen, canını ellerinde tuttuğu Turgut'u öldürmeyi kendine yediremez ancak silahın ateş almasına da mani olamaz.

Nazif, Feride'nin karşısındadır. Herkes Feride'nin iki dudağının arasından çıkacak kararı beklemektedir. Karar sadece Kara ailesinin değil, Feride ve sevdiği Mahir'in de hayatını etkileyecektir. Bu ağır yükü taşımaktan yorulan Feride kararını açıklar...

Mahir çok kere ölmesini dilediği Turgut'un yaşaması için mücadele etmektedir bu sefer. Çünkü onun cezasını çekmesini istemektedir. Oysa Mahir'in bilmediği, Turgut'un ölürken bile Mahir'i de yanında sürüklemeye çalıştığıdır...