Kültür-sanatın Başkenti Yenimahalle

Yenimahalle’yi kültür ve sanatın başkenti yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a, Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) tarafından teşekkür plaketi verildi.

Kültür-sanatın Başkenti Yenimahalle

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TAKSAV Genel Başkanı Emin Koramaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kahraman’ı makamında ağırladı. Ziyarette sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı Yaşar’a teşekkür eden Koramaz, “15-25 Kasım’da gerçekleştirdiğimiz 18. Uluslararası Tiyatro Festivali’ne bizlere desteğiniz büyük oldu. Salonlarınızı bize açarak, birbirinden değerli oyunlara ev sahipliği yaptınız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar ise, Yenimahalle Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerinden bahsederek, bu etkinlikler arasında tiyatroya ayrı bir önem verdiğini söyledi.

Her hafta birbirinden değerli oyuncuların sahne aldığı yepyeni oyunları Yenimahalleliler'le buluşturduklarının altını çizen Yaşar, “Bu etkinliklerle vatandaşlarımızı günlük streslerinden bir nebze de olsa uzaklaştırabiliyorsak, onlara keyifli saatler yaşatabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

Belediyelerin altyapı, üstyapı gibi rutin hizmetlerin yanı sıra sosyal kültürel hayata renk katacak etkinlikleri de gerçekleştirmeleri gerektiğini kaydeden Yaşar, “İnsanlarımızın yaşadığı yerden her anlamıyla memnun kalması için hizmet üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Koramaz, sanata ve sanatçıya verdiği değerden ve TAKSAV’a gösterdiği destekten dolayı Yaşar’a plaket takdim etti

Kaynak: İHA