Erzincan’da 'Milli Uyanış İçin Harekete Davet” Yürüyüşü Düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanlığı ve Ülkü Ocaklarının organizasyonu ile “Milli Uyanış İçin Harekete Davet” yürüyüşü düzenlendi.

Erzincan’da 'Milli Uyanış İçin Harekete Davet” Yürüyüşü Düzenlendi

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan yürüyüşe katılan MHP’liler ve Ülkücüler, yürüyüş boyunca sloganlar atarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Erzincan’da MHP ve Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale getirilen “Milli Uyanış İçin Harekete Davet” yürüyüşü yoğun katılım ile gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen havai fişek gösterisinin ardından, MHP’liler ve Ülkücüler Mehteran ekibi eşliğinde Fevzipaşa Caddesi güzergahını kullanarak 13 Şubat Spor Salonuna kadar yürüdüler. Düzenlenen yürüyüşe Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Erkan Karaman, MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşettin Yılmaz, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Samet Çakmak, MHP Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya, Erzincan Ülkü Ocakları Başkanı Çağatay Mutlu, parti yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Yürüyüşünün ardından, 13 Şubat Şehir Stadyumunda Ülkü Ocakları tarafından Ali Kınık ve Osman Öztunç konser programı düzenlendi.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği konser büyük ilgi gördü. Konser sonrası Erzincan Ülkü Ocakları Başkanı Çağatay Mutlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’a plaket takdim etti.
Kaynak: İHA