Karla Kaplanan Yayladaki Köpeklere Yiyecek

Konya’nın Seydişehir ilçesinde ağır kış şartları nedeniyle karla kaplanan Gölcük Yaylası’ndaki köpeklere, yaşamlarını sürdürebilmeleri için düzenli olarak yiyecek götürülmeye başlandı.

Karla Kaplanan Yayladaki Köpeklere Yiyecek

Seydişehir İlçe Kaymakamlığı, Yalıhüyük Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla Gölcük Yaylası’nda yaşayan köpeklere düzenli olarak yiyecek götürülüyor. Yalıhüyük Belediye fırınından alınan 170 ekmek Gölcük Yaylası’nda bulunan şantiye bekçisine teslim edildi. Bin 700 rakımlı Gölcük Yaylası’nda bulunan köpeklerin beslenme sorunu düzenli olarak götürülecek yiyecekler birlikte giderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yalıhüyük Belediye Başkanı Celal Özmen, “Kaymakamlığımızın ve bir gurup gönüllünün başlattığı bu çalışmaya destek vereceğiz. Başta Kaymakamımız Sayın Onur Kökçü’ye, İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerine bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Kaymakamlığımız ve İlçe Tarım Müdürlüğümüzle birlikte Gölcük Yaylamızın kadim bekçilerine kış boyunca yaşamlarını sürdürebilmeleri için yiyecek götüreceğiz” diye konuştu.

Şantiye görevlisine teslim edilen 170 adet ekmek Gölcük Yaylası’nın koruyucularına düzenli olarak verileceği kaydedildi.
Kaynak: İHA