Öğrencilerden Örnek Davranış

Elazığ Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattığı ‘Kitabımı Paylaşıyorum’ kampanyası kapsamında Arıcak ilçesinde bulunan Çok Programlı Lise öğrencilerine kitap yardımı yapıldı.

Öğrencilerden Örnek Davranış

Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Nuri Güler, amaçlarının ilçe ve köylerde bulunan öğrencilere bir nebze de olsa katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Öğrenciler de kaynak bulmakta zorlandıkları için hazırlık döneminde yeterince ders çalışamadıklarını ancak kendilerine verilen kitaplar sayesinde sınavlara çok daha rahat bir şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Turan Yılmaz da kampanyanın önemine dikkat çekti. Yılmaz, “Bu kış mevsiminde çocuklarımıza faydalı olmak için bir kampanya yaptık. Elazığ’daki Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi’nden başlattığımız kampanya dahilinde 8 okulla birlikte uzaklardaki çocuklarımıza kitap temin etmek istedik. Bu kampanyayı öğrencilere söylediğimizde, öğrenciler kendi imkanlarıyla elde ettikleri LYS, YGS ve SBS kitaplarını bizlere ulaştırdı. Binin üzerinde kitap topladık. Ülkemizin geleceği olan bu çocuklara faydalı olmak bizleri mutlu ediyor. Umarım bu kampanya devam eder. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA