Emine Bebek Acil ve Tatlı Tesadüflerle Doğdu

Konya’da kalp atışları zayıflayan Emine Eflin bebek, 11.12.2013 tarihinde saat 14.15’de yapılan sezaryenle dünyaya geldi.

Emine Bebek Acil ve Tatlı Tesadüflerle Doğdu
Asker olan baba ise, ameliyat olması nedeniyle hava değişimine geldiği evinde 15 gün erken gelen bebeğinin doğum heyecanını yaşadı.
Konya’da 6 yıl önce evlenen 24 yaşındaki Oktay ve Şerife Kağnıcıoğlu çifti, ikinci bebeklerini beklemeye başladı.

Vatani görevi için Adana’da bulunan kısa dönem asker Oktay Kağnıcıoğlu, bademciklerinden rahatsızlanıp ameliyat olarak hava değişimi için memleketi Konya’nın Altınekin ilçesindeki eşi ve çocuğunun yanına geldi. Bugün sabah saat 05.30 sıralarında doğum sancısı tutan anne Şerife, eşi tarafından acilen Konya Farabi Hastanesi’ne getirildi.

Yaklaşık 8 saat süren beklemenin ardından doğum gerçekleşmedi. Doktorlar bebeğin kalp atışlarının zayıflaması üzerine anneyi ameliyata aldı. Emine Eflin bebek, normalden 15 gün önce saat 14.15’de sezaryenle dünyaya gözlerini açtı. Bebeğin doğum tarihi ve saatinde ise 11,12,13,14, ve 15 rakamları peş peşe geldi

“HEYECANLI VE GÜZEL DUYGULAR YAŞADIK”
Mutluluğunu dile getiren baba Oktay Kağnıcıoğul, “Kısa dönem asker olarak Adana’dayım. Rahatsızlanıp ameliyat oldum ve memleketime geldim. İzin kullanmadan hava değişimindeyken kızımın olması sürpriz oldu. Eşimin sancısı sabah artınca 5 gibi yola çıkıp, 6’da hastaneye ulaştık. Öğlene kadar normal doğum bekliyorduk. Normal beklerken bebek kanala yerleşememiş, kordon dolanması ve kalp atışlarının zayıflaması nedeniyle acil olarak ameliyata alındı. Çok şükür anne ile bebeğimizin durumu iyi. Askerlikten gelmem, bebeğimizin doğum tarihi tesadüf oldu. Her şey Allah’ın hikmeti. Bunun yanı sıra saat olarak da 14.15 olması ayrı bir sürpriz oldu. Heyecanlı ve güzel duygular yaşadık” dedi.

Ameliyathaneden çıkarılan anne Şerife, dünyaya getirdiği 3 kilo 800 gram ağırlığındaki kızını kucağına alarak mutluluğunu yaşadı.
Kaynak: İHA