Borajet, Adana’dan Elazığ’a Uçak Seferlerine Başladı

Borajet, haftanın 6 günü Adana’dan Elazığ’a karşılıklı seferler başladı.

Borajet, Adana’dan Elazığ’a Uçak Seferlerine Başladı

Filosunda 68-70 yolcu kapasiteli ATR72-500 tipi uçakları ile seferlerini gerçekleştiren Borajet, Elazığ-Adana karşılıklı seferlerinin yanısıra, Adana’dan Kıbrıs ve Beyrut'a uçmaya başladı.

Borajet yaptığı lansmanda gazeteci konuklarını Adana’dan Elazığ’a götürdü. Yaklaşık 1 saat 20 dakika süren uçuş sonunda ekibi, Vali Yardımcıları Ercan Çiçek ve Tarık Bahadır ile şehrin ileri gelenleri karşıladı.

Yeni hatlar ve bundan sonraki Borajet çalışmaları ile ilgili bilgi veren Borajet Ticaret Başkanı Onur Akgül, havacılık tarihinde ilk defa Adana’dan Elazığ’a uçuş gerçekleştirdiklerini belirterek, iki şehir arasında çok daha fazla yolcu taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Akgül, “Öncelikle böyle bir havalimanı gördüğüm için çok mutlu oldum. İlk defa Elazığ’a geliyorum. Muhteşem bir havalimanı. Havacılık tarihinde ilk defa Adana’dan Elazığ’a tarifeli bir uçuş gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Onur Akgül ayrıca, “Borajet, bölgesel havacılıkta uçuş noktalarını ve seferlerini arttırmak için yeniden yapılanma çalışmalarına ve yeni yatırımlarına devam etmektedir. Yakında yeni ve ilk olacak hatlarla ilgili sürprizlerimiz var. Her nerede olursa olsun herkes uçsun istiyoruz. Bunun için ekip olarak canla başla çalışıyoruz. Yakında müjdeli haberleri de vereceğimizden emin olabilirsiniz. Bundan sonra da arttırarak devam edeceğimiz seferler olacak. Çok iyi bağlantılarla çok daha fazla yolcu taşımayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA