Yapı Kredi, 2014'ü Kampanyalarla Karşılayacak

Yapı Kredi müşterileri, aralık ayında masrafsız kredi avantajlarından faydalanıyor, İnternet ve Mobil Şube'ye girenler ise New York seyahati, akıllı telefon ve tablet kazanma şansını yakalıyor.


Yapı Kredi açıklamasına göre, banka, aralık ayında müşterilerine otomobil, akıllı cihaz, New York seyahati günde 10 TL geri ödemeli 9 bin TL Bireysel İhtiyaç Kredisi fırsatı da sunuyor. 2014 yılında 70'inci yılını kutlayacak olan Yapı Kredi, yeni yaşına müşterilerine hediyeler dağıtarak giriyor. 3-31 Aralık 2013 tarihleri arasında İnternet veya Mobil Şube'ye giriş yapan banka müşterileri, New York seyahati veya akıllı cihaz kazanma şansını yakalıyor.

Yapı Kredi, çekiliş sonucunda 5 kişiye çift kişilik New York Gezisi, 5 kişiye iPhone 5S 16 GB, 5 kişiye HTC ONE telefon, 5 kişiye Nokia Lumia 925 ve 5 kişiye iPad Mini 16 GB hediye ediyor. İnternet veya Mobil Şube'ye Kullanıcı Kodu, T.C. Kimlik Numarası veya kredi kartı bilgileriyle giriş yapan kullanıcılar, para transferleri, yatırım işlemleri, ödemeler, kredi kartı borç ödeme işlemlerini yaparak kazanma şanslarını artırabiliyor. Kampanya kapsamında toplam 22 çekiliş hakkı kazanılabiliyor.

Bunlara ek olarak, Yapı Kredi İnternet Şubesi'ne giriş yapan tüm kullanıcılar internet alışverişlerinde de sürpriz indirimler kazanma imkanı bulacak. Yapı Kredi'nin 2014 Aralık ayı için hazırladığı özel masrafsız Yılbaşı Kredisi kampanyasıyla banka müşterileri 3 Aralık itibarıyla günde 10 TL'ye, 36 ay vadeli 9 bin TL masrafsız yılbaşı kredisinden faydalanabiliyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, kredi başvurularını Yapı Kredi ATM'leri aracılığıyla, kredisimdi.com.tr'den veya SMS yoluyla kolayca yapıp sonucunu anında öğrenebilir. SMS ile başvuru yapmak isteyenlerin ise "Bireysel TCKN Aylık net geliri" yazıp 4411'e mesaj atmaları yeterli.

Türkiye'nin en bonkör kartı Worldcard 22. yılında Yapı Kredi müşterilerinin araç sahibi olma hayallerini gerçekleştiriyor. Yeni yılı kart sahiplerinin ayaklarını yerden kesecek bir kampanyayla karşılayan Worldcard, 44 kişiye otomobil hediye ediyor. 1-31 Aralık 2013 tarihleri arasında Worldcard sahipleri yurt içi ve yurt dışında yaptıkları her 25 TL'lik harcama için 1 çekiliş hakkı kazanıyor.

Kampanya kapsamında kredi kartından yapılacak nakit çekim ve fatura ödeme gibi bankacılık işlemleri de çekiliş hakkı kazandırıyor. Ayrıca, kampanyaya tüm Yapı Kredi bireysel banka kartları ile yapılan alışveriş işlemleri de dahil olacak. Çekiliş sonunda 22 kişiye Ford Fiesta, 22 kişiye ise Ford Focus kazandıracak Worldcard, 22'nci yılında da en çok yerde, en çok kişiye, en çok kazandıran kart olmayı sürdürüyor. Yapı Kredi'nin yılbaşına özel fırsatları hakkında daha fazla bilgi için www.yapikredi.com.tr ve www.worldcard.com.tr'yi ziyaret edebilir.

Kaynak: AA