Karabük'ün Tek Beyin Cerrahına Ödül

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Op. Dr. Tuncay Yılmaz, görevi süresince göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Karabük Valiliği tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyfettin Kalay, yapılan ödül takdim töreninde yaptığı konuşmada, Karabük'ün sağlık alanında üst noktalara ulaşması ile kaynaklarının daha iyi değerlendirilebilmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Gerek fiziki şartlar gerekse sağlık çalışanları açısından önlerine koydukları hedefi gerçekleştirdiklerini anlatan Kalay, "Bu hedefleri gerçekleştirmede en büyük gücümüz nitelikli ve çalışkan sağlık personelimizdir. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Op. Dr Tuncay Yılmaz, yoğun olarak müracaat edilen beyin ve sinir cerrahisi alanında görev yapıyor. Uzunca bir süredir de tek başına ilimize bu hizmeti vermeye çalışıyor. Görevi sırasında gösterdiği üstün başarı ve özverili tutumu valiliğimiz tarafından da fark edilerek kendisine başarı belgesinin verilmesinin de mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Törende, Yılmaz'a başarı belgesini Karabük Vali Yardımcısı Erkan Çapar verdi.

Kaynak: AA