İşyerinde Kalp Krizi Geçiren Amatör Futbolcu Vefat Etti

Denizli'de çalıştığı işyerinde kalp krizi geçiren amatör futbolcu Özgür Evci hayatını kaybetti.


Özel bir firmada boyacı olarak çalışan ve Denizli 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden Şirinköyspor'da kaleci olarak forma giyen Özgür Evci,Akköy ilçesindeki bir inşaatta boya yaptığı sırada fenalaştı. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Evci, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Özgür Evci'nin kalp krizi sonucu öldüğü öğrenildi.

Evci'nin cenazesi memleketi Sarayköy ilçesine bağlı Duacılı beldesindeki camide cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine Evci'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Şirinköyspor Başkanı Mehmet Emin Ataş, futbolcular ve Evci'nin arkadaşları katıldı.

Şirinköyspor Başkanı Mehmet Emin Ataş gazetecilere yaptığı açıklamada, Özgür Evci'nin takımda çok sevilen biri olduğunu belirtti.

Çok üzgün olduklarını kaydeden Ataş, "Genç yaşta bir arkadaşımızı kaybettik. Çalışırken birden kalp krizi geçirdiğini öğrendik. Önceden bir rahatsızlığı olup olmadığını da bilmiyoruz. Bizim kalecimizdi. Çok saygılı ve sevdiğimiz bir çocuktu. Böyle bir ölümü beklemiyorduk. Şoka girdik" dedi.

Kaynak: AA