'Hükümet Kadın' Optimum’dan Geçti

Büyük beğeni toplayan Hükümet Kadın filminin ikincisinin galası da ilki gibi İzmir Optimum Outlet’te yapıldı.

'Hükümet Kadın' Optimum’dan Geçti
Optimum Outlet’te gerçekleştirilen görkemli gala Hükümet Kadın filminin oyuncuları ile İzmir’in önde gelen isimlerini ve çok sayıda basın mensubunu buluşturdu. Filmin vizyona girmesinden önce gerçekleştirilen gala büyük ilgi gördü. Optimum Outlet’te önce hayranları ile buluşan filmin oyuncuları onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat'ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı Hükümet Kadın filminde, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat'ın hikâyesini izlemiştik. Hükümet Kadın-2 ise kendini 1949 erken seçimlerinde bulan Zekiye’nin sürprizlerle dolu heyecanı beyazperdeye taşındı ve izleyicileri yine kahkahaya boğdu.
Sinemaseverler, gala öncesinde tüm Optimum ziyaretçilerine açık olan törende filmin başrol oyuncularının hepsi ile canlı canlı bir araya gelme fırsatı buldu.. Optimum Outlet Cinemaximum sinemalarında gerçekleşen Hükümet Kadın-2 galasına katılanlar, aynı zamanda Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’na katkıda bulunmuş oldu. 'Hükümet Kadın'dan sonra serinin devam filminde izleyicisi ile buluşan 'Hükümet Kadın 2', görücüye çıktığı İzmir galasında konuklardan tam not aldı. Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek, Gülhan Tekin, Burcu Gönder, ve filmin oyuncuları gala gösteriminde kırmızı halıda kameralara birlikte poz verdi.

Galaya katkılarından dolayı Optimum Outlet AVM Müdürü Hilmi Noyan’a bir plaket sunuldu. Filmin Optimum Outlet’te gerçekleştirilen galasında biletlerden elde edilecek gelir de Cumhuriyet Kız Yurdu’na bağışlanacak. Film, 8 Kasım'da vizyona girecek.
Kaynak: İHA