Başkan Gümrükçüoğlu Ak Parti Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilçe teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Gümrükçüoğlu Ak Parti Teşkilat Ziyaretlerini Sürdürüyor

Son olarak Hayrat, Dernekpazarı ve Köprübaşı AK Parti ilçe teşkilat toplantılarına katılan Başkan Gümrükçüoğlu, son zamanlarda demokratikleşme adına elde edilen kazanımları koruma adına yaklaşmakta olan yerel seçimlerin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, “Hepinizin bildiği gibi 2014 yerel seçimlerinin ardından 3 ay sonra ilk defa Türkiye Cumhuriyeti’nde halk oylamasıyla yapılacak bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İlk defa halk iradesi ile bir cumhurbaşkanı seçmiş olacağız. Biz yerel seçimlerden ne kadar güçlü çıkarsak akabinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de o kadar güçlü oluruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yapılacak genel seçimlerden de çok daha güçlü çıkmalıyız. Bu nedenle 2014’te yapılacak yerel seçimler çok öneme haizdir” şeklinde konuştu.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Trabzon Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları slayt eşliğinde anlatan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Kaynak: İHA