Gülben Ergen'in konukları fena gerildi

'Ekmekte insan kılı var mı?' polemiğini tartışan Gülben Ergen'in bugünkü konukları arasında gergin anlar yaşandı.

Gülben Ergen'in konukları fena gerildi
Gülben Ergen bugünkü programında'Ekmekte insan kılı var mı?'tartışmasını masaya yatırdı. Programın konukları Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer, Ekmek Üretimi Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu ve İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer arasında gergin anlar yaşandı.

Kemal Özer, '5 çeşit ekmekte katkı maddesi yasaklandı, unda yasaklanmadı. Katkısız ekmek üretemezsiniz' ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine araya giren Murat Kavuncu, 'Buraya kadar doğru konuşuyorsun ama...' diye çıkışınca Özer, 'Bir saniye müsade eder misiniz? Ben bitireyim. Söz size verilince konuşun. Biraz nezaketli olun lütfen' diye tepki gösterdi.


Ardından Kemal Özer'in, 'Benim işim gücüm bu. Ben de gazeteciyim, yazarım. Bir tüketici örgütünün de başkanıyım' açıklamaları üzerine bu kez araya giren Fahri Özer oldu. Fahri Özer, 'Bir tane belge ver. Hangi tüketici örgütü? Başka ne iş yapar onu da öğrenelim' dedi.

Buna karşılık söze giren Gülben Ergen, 'Mutlaka saygın biri ki masamızda oturuyor' diye konuştu.

Kemal Özer de bu sözler karşısında Ergen'e, 'Çok tesüf ediyorum. Böyle bir dil, böyle üslup... Çok nezaketsiz bu beyefendiler' dedi.

Gülben Ergen de, 'Kusura bakmayın' ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE