Pınarhisar'dan Kısa Kısa

Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, çocuk parklarına bakım ve onarım yapıdığını bildirdi.


Cingöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce ilçedeki çocuk parklarının bakım ve onarımlarının yapılarak yenilendiğini söyledi.

Çocuk parklarının modern bir görünüme kavuştuğunu belirten Cingöz, "Çocuk parklarındaki oyun grupları yıpranmış ve harabe görünümündeydi. Çocuk parklarımızı yeniledik" dedi.

.

- "Saça geçici ve kalıcı şekil verme teknikleri" kursu

Pınarhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Ergin, "Saça geçici ve kalıcı şekil verme teknikleri" kursunun başladığını bildirdi.

Ergin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kursun 288 saat süreceğini söyledi.

Kursun kuaförlük alanıyla ilgili her şeyi kapsadığını belirten Ergin, "Yenilikleri takip edebilen, araçların kontrol ve ayarını yapabilen, uygulamaya yönelik işlemleri kendi başına belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip, müşteri, personel ilişkilerinde uyumlu, nitelikli bir meslek elemanları yetiştiriyoruz. Kurs bitiminde kursiyerlerin mesleğe yönelik temel bilgi ve beceri kazanmalarını arzuluyoruz. "Saça geçici ve kalıcı şekil verme teknikleri" kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgelerini vereceğiz. Belgelerini alan kişiler mesleğin yeterliliklerine göre çalışabilir" diye konuştu.

Kaynak: AA