Kabakaş, Muhtarları Ziyaret Etti

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş, muhtar derneklerini ziyaret etti.

Kabakaş, Muhtarları Ziyaret Etti

Kabakaş, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Kabakaş, ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Yıllardır belediyede çalışmamın sonucu olarak iyi bir bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduk. Malatya büyükşehir oldu ve iki de merkez ilçe oluşturuldu. Bu merkez ilçelerden biri olan Yeşilyurt’a aday adayı olduk. Güzel projelerimiz var. İlçemizin kalkınması, daha planlı gelişmesi ve ileri seviyelere ulaşması için deneyim ve tecrübelerimizle faydalı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise Kabakaş’ın belediyede güzel hizmetler yaptığını ve belediyeciliği bildiğini ifade ederek, “Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olduğu için kendisini tebrik ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kabakaş, daha sonra Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Kabakaş, burada yaptığı konuşmada, uzun yıllardır belediyecilikte edindiği tecrübeyi yeni dönemde Yeşilyurt için kullanmak istediğini dile getirdi.

Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı da Kabakaş’a başarılar dileyerek, “Abuzer Kabakaş Bey, geçmiş dönemlerde Malatya Belediyesi’nde görev yaptı. Belediyecilik tecrübelerine dayanarak, Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Yolu açık olsun” şeklinde konuştu.

Kabakaş, son olarak Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, “Sizle beraber çalışma imkanı bulduk. Bu süreçte de çalışmalarınızdan memnun olduk. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Abuzer Kabakaş da Malatya’da muhtarlarla birlikte güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, amaçlarının hep birlikte el ele vererek, Yeşilyurt’u ileri seviyelere taşımak olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA