Uşak’ta İki Farklı Yerde, İki Ceset Bulundu

Uşak’ta bugün meydana gelen iki farklı ölüm olayında bir kişi vurularak, bir kişide kalp krizi geçirerek hayatlarını kaybederken, cesetleri ıssız yerlerde bulundu.


Edinilen bilgiye göre, meydana gelen ilk olay Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Erice köyü yakınlarında dağlık arazide yaşandı. Sabah saatlerinde tarlarına giden vatandaşlar Hasan Oktay isimli kişinin cesedini görerek durumu emniyet güçlerine bildirdi. Olay yerinde gelen Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından 45-50 yaşlarında olduğu tahmin edilen Hasan Oktay'ın tüfek ile vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Cesedinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.

Diğer olay ise akşam üzerine doğru Uşak Merkeze bağlı Kapancık köyünde meydana geldi. Köy yakınlarında yerde yatan Mahmut Altınkaya isimli şahsın ölmüş olduğunu gören köylülerin ihbarı sonrası olay yerine giden sağlık ve Jandarma ekipleri 65 yaşındaki Mahmut Altınkaya isimli kişinin kalp krizinden öldüğünü tespit etti. Jandarma ekipleri her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA