Ak Parti Kastamonu İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kastamonu İl Danışma Meclisi Toplantısı, Pınarbaşı ilçesinde yapıldı.


AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, Şehit Ramazan Akaya Yatılı Bölge Ortaokulu Salonu'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, halkın hayır duasını almak için siyaset yaptıklarını söyledi.

Kastamonu belediye başkan adayı olarak Tahsin Babaş isminin resmi olarak belirlendiğini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"Biz adayımızı belirlerken referansımız halk olacak demiştim. Bir yıl içerisinde Kastamonu merkezinde elbette çeşitli araştırmalarımız ve istişarelerimiz oldu. Tüm bunların sonucunda bizler Tahsin Babaş'ın halk nezdinde bir karşılığı olduğunu ve istendiğini tespit ettik. Ben Kastamonu'muz, partimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Danışma meclisi toplantılarımızı her ay düzenli olarak yapıyoruz. Bu ay ev sahipliği yapan Pınarbaşı ilçe başkanlığına, belediye başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Toplantımızın ve bundan sonraki seçim süreci çalışmalarımızın hayırlar getirmesini diliyorum."

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, bazı ilçe belediye başkanları ve parti yöneticilerin de katıldığı toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA