Basın Kulisi’nde Burhan Kuzu’dan Kamer Genç’e sert tepki

Prof. Dr. Burhan Kuzu Beyaz TV'de yayınlanan Basın Kulisi adlı programda Japonya Milli Günü Resepsiyonu'nda konuşan Emine Erdoğan'a tepki göstererek bir skandala imza atan CHP'li Kamer Genç ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Basın Kulisi’nde Burhan Kuzu’dan Kamer Genç’e sert tepki
Beyaz TV ekranlarında Fatma Korkutata yönetmenliğinde yayınlanan sunuculuğunu Ferda Yıldırım 'ın yaptığı 'Basın Kulisi ' isimli izleyicili tartışma programın bu geceki konukları Prof. Dr. Burhan Kuzu, Gazeteci Mustafa Ünal ve Nuri Elibol oldu.

Burhan kuzu Japonya Milli Günü Resepsiyonu'nda gerçekleşen tartışmayı yorumlarken kendisinin de Kamer Genç ile çok kez tartışma ve diyaloğa girdiğini belirterek şunları söyledi:

'Kamer Genç iflah olmaz bir adamdır. '
Bir laf edildiği zaman ben cevap vermeden önce adama bakarım 'adam mı? ' diye, lafa bakarım 'laf mı? ' diye. Ben genel kurulda Kamer Genç 'in yüzüne çok ağır laflar ettim. Geçen gün yine bir yığın laf etti söz aldım sataşmadan. Sonra düşündüm ve genel kurula “Arkadaşlar ben söz aldım ama bu kelimelere acıyorum. Ben bu adama hangi kelimeyi kullansam az gelir” dedim. Dolayısıyla İflah olmaz. Bunu partisinin disiple etmesi lazım. Genel kurulda filan bazen görüyoruz grup içinde gözüküyor ama kendine müstakil çalışıyor. Netice itibariyle iflah olmaz bir hastalık bu adam. Memleketin Başbakanı 'nın eşi bir yere çağırılıyor. Senin davet edeceğin bir yer de değil yabancı bir ülke.

“Genel kurula da içkili geliyor”
Nuri Elibol 'un,”Kamer Bey hangi sıfat ile gitti acaba oraya?” sorusu üzerine Burhan Kuzu, “Kafayı çekip gitmiştir ne olacak yani onun için fark etmez. Genel kurula da saten içkili filan geliyor sürekli içiyor. Neticede bir denetim yok bir şey yok. Sarhoşun nereye gideceği belli olur mu? Gitmiştir bir yere işte. Geçerken mi uğradı bilmiyoruz ki. O bakımdan ettiği lafların tutar tarafı yok. Ben olsam bunu gündeme bile getirmem.

'Kamer Genç partiden atılmalı '
CHP 'ye de zarar veriyor. Ben CHP 'nin yerinde olsam partiden atarım onu. Bir görüşünden dolayı değil bu hareketinden dolayı atarım. Böyle bir şey olabilir mi? Bu nasıl vekillik? İnsan utanır, sıkılır biraz.

'Kafayı çekmiş bayılıyordur '
Kamer Genç 'e bu kadar vakit fazla ben üzülüyorum yazık. Şimdi bayılıyordur izlerken kafayı çekmiş bayılıyordur.