Eski kaptan F.Bahçe'ye rakip oldu!

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'da, teknik direktörlük görevine Engin İpekoğlu getirildi.

Fethiyespor Kulübü yönetimi, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Mustafa Ceviz'in yerine teknik direktör İpekoğlu ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı İsmail Öztürk, İpekoğlu'nun camiaya hayırlı olmasını diledi.

'Spor kamuoyu bizim karekter yapımızı nasıl biliyorsa biz de aynı değerleri taşıyan insanlarla çalışmayı arzu ediyoruz' diyen Öztürk, bu nedenle mazisi herkes tarafından bilinen İpekoğlu ile çalışmayı tercih ettiklerini söyledi.

İpekoğlu ile 2,5 yıllık süreç içinde birlikte olmayı arzu ettiklerini dile getiren Öztürk, şöyle devam etti:

'Biz hemen pes eden insanlar değiliz. Başarırız, başaramayız ama bana göre hepimizin emin olması gereken bir düşünce var. Fethiyespor asla küme düşmez. Takımlar kazanır, kaybeder ama bu kulübü küme düşürmeyeceğimizden emin olun. Bundan sonra takımı ligde tutup daha sonraki yılların maddi, manevi ve gelecek yapılanmasını tamamlamayı düşünüyoruz. İlerleyen günlerde çok daha güzel şeyler konuşabiliriz.'

- 'Sıkıntıları gidermek için buradayız'

İpekoğlu ise takıma gelmesindeki en büyük nedenin Öztürk ile 10 yıllık dostluğu bulunması olduğunu anlattı.

Kulübün yönetim kurulu üyeleriyle de çalışmaktan gurur duyacağını belirten İpekoğlu, hedeflerinin bugüne kadar gösterilmiş çabaları boşa çıkarmamak ve büyük sıkıntılarla PTT 1. Lig'e çıkan takımı ligde tutmak olduğunu vurguladı.

Alacakları iyi sonuçlarla ligin yukarısına doğru çıkmayı istediklerini dile getiren İpekoğlu, şöyle konuştu:

'Umarım Denizlispor maçıyla özlediğimiz, beklediğimiz Fethiyespor'u sahada görürüz. Takımın birkaç maçını izledim. Sıkıntıları gidermek için buradayız. Teknik heyet olarak elimizden geldiği kadar saha içerisindeki sıkıntıları asgari düzeye indirip bir an önce 3 puanları alma düşüncesindeyiz. İlk yarının sonuna kadar 4 maç var. Bu maçlarda alacağımız puanlar Fethiyespor'un hedefini belirleyecek. Umarım olumlu hedefler olur.'

İpekoğlu'nun lacivert-beyazlılarla ilk antrenmanına bugün çıkacağı öğrenildi.

Kaynak: AA