Bolu’da Kış Tedbirleri Görüşüldü

Bolu’da yaklaşan kış ayları öncesi ‘Bolu Dağı Kış Tedbirleri Toplantısı’ yapılarak, alınacak önlemler konuşuldu.

Bolu’da Kış Tedbirleri Görüşüldü

2013-2014 Bolu Dağı Kış Tedbirleri Toplantısı, Bolu Dağı Polisevi’nde yapıldı. Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve Düzce Valisi Ali İhsan Su başkanlığında yapılan toplantıda iki ilin kış boyunca koordineli bir şekilde çalışması ve otoyol Bolu Dağı geçişi, Bolu Dağı tüneli ile D-100 Karayolu geçişinin kapanmaması için alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantıya Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Düzce Valisi Ali İhsan Su, iki ilin Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanları, Emniyet Müdürleri, Karayolları ile diğer kurumların yetkilileri katıldı.

Son yıllarda koordineli bir şekilde çalışarak başarılı işlere imza attıklarını söyleyen Bolu Valisi İbrahim Özçimen, “Geçtiğimiz yıllarda şartlar ne olursa olsun yolları açık tutabilmek için çalıştık. Yollarımız hep açık olsun ki herkes istediği yere rahatça gidebilsin. Bütün çalışmamızın ana gayesi budur. Son yıllarda tüm birimlerimiz koordineli ve başarılı bir şekilde çalışarak üstün performans sergiliyorlar. Umarım kış boyunca bu yılda geçmiş yıllardaki gibi başarılı oluruz ve yollarımız hep açık olur” dedi.

Düzce Valisi Ali İhsan Su ise, “2014-2014 kış sezonu başlıyor. Her iki ilimizin sınırlarından geçen yollarımızın açık tutulması için bu toplantıyı yapıyoruz. Umarım bu yılda yolumuzu açık tutmak için çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam eder” şeklinde konuştu.

Toplantının devamında ise otoyol Bolu Dağı geçişi, Bolu Dağı Tüneli ile D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişi için alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantının bu bölümü basına kapalı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA