Başkan Kılıç’tan Mahalle Ziyareti

Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, İlçedeki Mahalleri ziyaret etti.

Başkan Kılıç’tan Mahalle Ziyareti

Mahalle gezileri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kılıç, onların talep ve şikayetlerini dinledi. Daha sonra Belediye imar Müdürü ile birlikte Doğu Mahallesi’ne giden Başkan Kılıç burada çalışmaları yerinde inceledi.

Göreve başladığı günden itibaren haftanın belli günlerini mahalle ziyaretlerine ayırdığını kaydeden Başkan Kılıç, bu ziyaretlerde muhtar ve mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinlediklerini, ilçede yaşayan yaşlı ve hastaları ziyaret ettiklerini ifade etti.

İlçe'de yapılan çalışmaları fırsat buldukça ilğili birim amirleri ile birlikte incelediklerini ifade eden Bekir Kılıç, "Bugün Mahallerimizin sakinleriyle birlikte bir araya geldim. Vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunmak çalışmalarımızın daha başarılı şekilde yürümesinde etkili oluyor. Daha sonra Doğu Mahallemizdeki Banka Çıkmazı Sokakta yaptığımız çocuk oyun grubunu yerinde inceledik"dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren ilçe halkının sıkıntı ve talepleri ile yakından ilğilendiklerini, mahalle muhtarları ile fikir alışverişinde bulunarak çözüm ürettiklerini hatırlatan Başkan Kılıç, "İlçemizde asfalt ihtiyacı olan mahallelerimizin yollarını asfaltlayarak tozdan çamurdan kurtardık. Yeni dönemde vatandaşımız teveccüh gösterip tekrar görev verirse ilçemizi hak ettiği yere getirmeye gayret göstereceğiz. Alt yapı sorunumuz büyük oranda yok. Bundan sonraki çalışmalarımız istihdamı artıracak çalışmalar yaparak ilçe ekonomisini geliştirerek göçü tersine çevirebilmek için olacaktır. Ekiplerimizin çalışmaları bu yönde aralıksız devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: İHA