Kaymakam Öztürk’ten Köy Ziyaretleri

Kemaliye Kaymakamı Mehmet Öztürk ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, ihtiyaçları yerinde tespit ediyor.

Kaymakam Öztürk’ten Köy Ziyaretleri

Kemaliye Kaymakamı Mehmet Öztürk, beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Orhan Kütük, Kemaliye Hacı Ali Akın Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hanifi Aksündü, Kemaliye Kredi Yurtlar Kurumu Şube Müdürü Ahmet Ergan,İlçe Özel İdare Müdürü Halil İbrahim Bali, Kaymakamlık Yazı İşleri Şefi Metin Kuleli ve diğer daire amirleri ile birlikte köylerde incelemelerde bulundu.

Kemaliye Kabataş (Gecegü) Köyünün içme su şebekesinin yapımı için, köye heyetle giden Kaymakam Öztürk, Köy Muhtarı Hayati Bilal Ünsal’dan köyün ihtiyaçları ile ilgili bilgiler aldı.

Kabataş(Gecegü) Köyü Muhtarı Hayati Bilal Ünsal bölgede kurulu olan maden şirketine içme suyu inşaatına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek; “İstediğimiz kadar kaliteli İçme suyu borusu aldı. Suyun geldiği dağda bir iki tane su deposu yapılarak köyümüzün içme suyuna bir an önce kavuşması için, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kemaliye Kaymakamı Mehmet Öztürk ise kış bitmeden içme suyu şebekesinin yapılması için Kabataş köyüne her türlü desteği vereceğini söyleyerek; “Köylünün derdi benim derdimdir. Köylümüz ne kadar rahat ederse bende o kadar mutlu olurum." dedi.

Kaynak: İHA